Walter & Sam Gregoir

Uw installatiebedrijf

In 1984 werd de firma door Walter Gregoir opgericht in Lovendegem. Sinds 2006 is zijn zoon Sam mee actief in de zaak.
Wij zijn gespecialiseerd in de plaatsing, het onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels op gas en mazout, warmtepompen en zonneboilers. U kan bij ons terecht als particulier of bedrijf, voor nieuwbouw- en renovatieprojecten.
Contacteer ons Liever meteen een offerte?
Ons engagement om van uw project een succes te maken
Graag snel prijs voor uw project?
Zelf online offerte berekenen
  • Dienstverlening van A tot Z
  • Gecertificeerd installatiebedrijf
  • Gratis offerte en advies

Onze activiteiten

O

Installatie en herstelling mazoutketels

Een mazoutketel is in een aantal gevallen nog steeds de beste keuze voor uw woning, voornamelijk bij renovatie. Door condensatie van de verbrandingsgassen is het rendement hoog. Een mazoutketel is een duurzame investering. Wij plaatsen eveneens radiatoren, vloerverwarming en ventilatiesystemen.

Vraag vrijblijvend advies
W

Installatie en herstelling warmtepompen

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijke oplossing voor verwarming voor nieuwbouw en renovatie. Een warmtepomp werkt op elektriciteit en kan uw woning ook verkoelen in de zomer. Wij helpen u kiezen tussen een lucht-water warmtepomp of een geothermische warmtepomp. Ideaal hierbij is vloerverwarming en een goede isolatie. Een hybride warmtepomp levert de beste prestaties in combinatie met een cv-ketel op gas of mazout.

Vraag vrijblijvend advies

De specialist bij u in de buurt

Wij zijn actief in de provincie Oost-Vlaanderen en daarrond: Lovendegem, Zomergem, Waarschoot, Nevele, Evergem, Eeklo, Drongen, Mariakerke, Wondelgem, Gent, Destelbergen, Melle, Merelbeke, Nazareth, De Pinte, Deinze, Lembeke, Ertvelde, Sleidinge, Sint-Martens-Latem, Zwijnaarde, Sint-Denijs-Westrem, Oostakker, Sint-Amandsberg en Aalter.